Tekniker inom El & Automation

Tekniker inom El & Automation

Är du en tekniker som strävar mot ett Underhåll i världsklass? I så fall är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Vi söker nu tekniker både till Kallvalsverket och till våra Formatsträckor.

SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Underhållsavdelningen är centralt organiserad och samverkar i alla organisationsnivåer inom produktionen. Tillsammans levererar vi i nära samarbete med produktionsenheterna kvalificerade tjänster av god kvalitet.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår förebyggande underhåll, djupare felsökning, felanalyser, modifiering av befintlig utrustning och system samt delaktighet i något av våra pågående investeringsprojekt. Som tekniker inom el och automation kommer du också att vara en viktig kugge i arbetet med våra utmaningar i utvecklingen mot en högre grad av automatiskt tillståndsbaserat underhåll.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning. Visst är det bra om du har en teknisk högskoleutbildning men vi tror också att du som söker kan ha en teknisk utbildning på gymnasienivå i kombination med arbetslivserfarenhet. Har du arbetat med instrument- och förbränningsteknik eller med liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och du måste kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi är övertygade om att med bra attityd och en positiv inställning så kommer du att lyckas i din roll.

Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamhet och dig som tekniker.

Sista ansökningsdag
24 mars 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Tobias Erkers, Chef sektion UH Glödgning, tfn 0243-712 60
Olov Hambäck, Chef sektion Driftnära UH Format, tfn 073-073 76 18

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.