Tekniker Processmätare

Tekniker Processmätare

Är du utbildad eltekniker med kunskap inom automation och IT system? Är du kommunikativ, strukturerad och drivande och trivs med att arbeta självständigt? Då är du den vi söker. Du kommer att få arbeta i en mycket kompetent grupp av kollegor där du får planera och samarbeta med olika yrkeskategorier för ett underhåll i världsklass. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Nu söker vi en medarbetare till sektion Mätservice. Sektionen ansvarar för underhåll och utveckling av våra processmätare. Processmätare är i huvudsak tjocklek, bredd och planhetsmätare samt vågutrustningar. Mätteknikerna är främst röntgen, laser och kamerabaserade.

Även andra typer av kvalitets och processmätare förkommer. Utrustningen är vital för våra produktionslinjer.

I rollen ingår arbetsuppgifter som förebyggande underhåll, djupare felsökning, felanalyser samt utveckling av befintlig utrustning och system. Att aktivt delta i projekt och investeringar är också en naturlig del av arbetsuppgifterna.

Dina kvalifikationer
Du har lägst gymnasieutbildning med inriktning mot el-, automation-, styr- och reglerteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Förståelse om industriella nätverk, serverhantering och databaser är viktigt då du kommer att arbeta mot dessa system, samt samarbeta med IT-avdelningen.

Körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska språket, tal och skrift, är ett krav för tjänsten.

Har du en erfarenhet av mätsystem eller erfarenhet från processindustri eller liknade så är det meriterande.

Egenskaper
Vi tror att du kommer att lyckas i rollen om du gillar att vara en del av ett team och vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga och samarbetsförmåga. Du behöver ha ett systematiskt och analytiskt arbetssätt samt vara lyhörd för verksamhetens behov.

Vi söker dig som trivs i händelsernas centrum och som tar initiativ och på ett inkluderande sätt driver arbetet tillsammans med arbetsgruppen.

Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en teknikintensiv produktionsmiljö där du som medarbetare, tillsammans med dina kollegor får stora möjligheter till utveckling.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna https://rekryteringslots.se/medflyttarservice/

Sista ansökningsdag
5 juni 2022

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Johan Bond, Chef sektion Mätservice, tfn 0243-710 04

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.