Systemutvecklare

Systemutvecklare

Är du en nyfiken person med erfarenhet av IT och systemutveckling? Trivs du med att jobba i samtliga steg inom systemutveckling och motiveras av att vara en del av en driven och ödmjuk arbetsgrupp? Har du en högskoleexamen inom datateknik, systemvetenskap eller likvärdig arbetserfarenhet? Då kan detta vara nästa utmaning för dig. Välkommen med din ansökan redan idag. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Som systemutvecklare på SSAB är du en av nyckelpersonerna i utvecklingen av våra produktionsprocesser inom processnära IT. Vi söker dig som trivs med att driva och leda din process från problemlösning till driftsättning och som på sikt vill vara involverad i projekt kopplat till applikationer utformade efter verksamhetens behov. Du och dina arbetskamrater agerar i ett sammanhang där det dagliga arbetet innefattar bland annat att ta fram lösningsförslag, kodning, testning och felsökning. Arbetet kommer att bedrivas primärt inom .Net med C# som utvecklingsspråk.Veckovis beredskap kan bli akuellt, dock som tidigast efter 6 månaders anställning.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är har en högskoleutbildning eller likvärdig erfarenhet inom till exempel datateknik, systemvetenskap eller liknande område. Du har några års arbetslivserfarenhet av systemutveckling samt erfarenhet av programmering i (C#/.NET).

Det är meriterande för tjänsten om du har kunskap inom något av följande områden WPF, WCF, React, Fortran, SQL, IBM MQ, RDB, SignalR samt om du har arbetat i operativsystemet OpenVMS. Det är även önskvärt om du har erfarenhet från processindustri och/eller automation.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är ödmjuk, lösningsfokuserad och som trivs med att jobba mot en helhet. En förmåga att samarbeta är viktigt i vårt team samt att du motiveras av att driva din process från start till mål samt att du vågar sätta ditt arbete i drift. God analytisk förmåga och noggrannhet är viktigt i denna roll. Vi tror även att du motiveras av och är nyfiken på att lära dig mer om systemvetenskap och vår industriella process.

Vi erbjuder
Ett självständigt jobb med goda utvecklingsmöjligheter där du får verka i en högteknologisk processindustri med höga krav på kvalitet, säkerhet och service.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.

Sista ansökningsdag
31 augusti 2022

Löpande urval och intervjuer kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Tony Dyrsmeds, Chef sektion Systemutveckling, tfn 0243-729 13

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.