SSAB - Process & kvalitetstekniker

SSAB - Process & kvalitetstekniker

Vill du arbeta med utveckling av våra anläggningar inom avdelning Varmvalsning? Du kommer att ha en nyckelroll i avdelningens processer. Placeringsort Borlänge

Om tjänsten

Utvecklingen mot nya material med högre hållfasthet ger en utmanande uppgift i arbetet att ständigt förbättra kvalitet, produktivitet och tillgänglighet i linjerna. Vår ambition är att göra detta parallellt med att vi utvecklar medarbetare och organisation mot ett säkert och utvecklande arbete.

Som process- och kvalitetstekniker kommer du att ingå i ledningsteam och förbättringsgrupp/er där en kombination av dagligt arbete och förbättringar är en naturlig del i arbetet.

Tjänsten är ett vikariat till och med 2020-03-31.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är ingenjör med teknisk utbildning, eller har motsvarande kompetens och erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av processutveckling eller liknande. Du har stort intresse av att utveckla teknik och arbetssätt och en medskapande attityd. Du har mycket god analytisk förmåga, kan lösa tekniska problem på ett strukturerat sätt och driver självständigt dina uppgifter i mål.

Du är en person som får saker att hända och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta i grupp samt att inom ramen för delegerat ansvar ta egna beslut är viktiga delar i ditt uppdrag. Du bör även ha ett stort ansvarskännande och vara positiv och drivande till förändringar och utveckling.

Du kan omsätta din tekniska kompetens till praktik och kan kommunicera på ett pedagogiskt och coachande sätt.

Vi erbjuder

Ett spännande och utvecklande jobb där du får en viktig roll för funktionen i våra processer. Ett arbete där du jobbar tvärfunktionellt i en organisation som befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas.

Sista ansökningsdag
11 augusti 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mathias Forsberg Chef Avsnitt, 0243-715 93
Patrik Ahlin Chef Avsnitt, 0243-718 09

Facklig information lämnas av, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 11 aug 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.