SSAB - Chef Traversgruppen

SSAB - Chef Traversgruppen

Är du en ledare som strävar mot ett Underhåll i världsklass? I så fall är du välkommen till regionens största underhållsföretag. SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Underhållsavdelningen är centralt organiserat och samverkar i alla organisationsnivåer inom produktionen. Tillsammans levererar vi i nära samarbete med produktionsenheterna kvalificerade tjänster av god kvalitet. En av våra medarbetare har valt att gå vidare inom SSAB och därför söker vi nu första linjens chef till vår Traversgrupp.

Som första linjens chef ansvarar du för att utveckla verksamheten i enlighet med den strategi och värderingar SSAB har samt med fokus på teknik och människa. Du kommer att leda en grupp med kompetenser inom som el & mek. Gruppen har god erfarenhet och jobbar över hela verket med samtliga traverser, telfrar och lyftverktyg.

Dina kvalifikationer
Det är meriterande att du har teknisk bakgrund och någon form av dokumenterad ledarskapsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med förebyggande och tillståndsbaserat underhåll. För att lyckas i rollen är det av stor betydelse att du som chef är närvarande och coachande i ditt ledarskap samt att du drivs av att utveckla människor och grupper. Du behöver känna motivation för att arbeta med ständiga förbättringar och med det också befinna dig i en föränderlig miljö.

Vi erbjuder
En spännande och omväxlande ledarroll i en traditionell produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamhet och dig som ledare.

Sista ansökningsdag
2 december 2018

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Wictor Haglöf, Chef avsnitt, Centrala verkstäder, 0243-718 64

Facklig information lämnas av,
Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-70000

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 2 dec (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.