SSAB - Chef Maskinverkstad

SSAB - Chef Maskinverkstad

Är du en ledare som strävar mot ett Underhåll i världsklass? I så fall är du välkommen till regionens största underhållsföretag. SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge.


Om tjänsten


Som förstalinjechef för maskinverkstaden kommer du att jobba nära dina medarbetare som både går 5-skift och dagtid. Styrningen av centrala verkstaden leds i nära samarbete med de övriga cheferna på verkstaden.


Du kommer ingå i en central grupp som jobbar med renovering och tillverkning av reservdelar till alla våra processer, maskinverkstaden har 37 medarbetare och ca 50 st olika maskiner.


Som förstalinjechef inom underhåll ansvarar du för utvecklingen på din sektion i enighet med SSABs strategi och värderingar samt med fokus på människa och teknik. Gruppen du leder har lång erfarenhet av maskinberarbetning, ritningsläsning och problemlösning.


Du kommer att ingå i ledningsgruppen för centralt underhåll.


Arbetstiden är dagtid.


Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har lämplig teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad kunskap. Det är meriterande med ledarerfarenhet och dokumenterad ledarskapsutbildning. För att lyckas i rollen är det av stor betydelse att du som chef är närvarande och coachande i ditt ledarskap samt att du drivs av att utveckla människor och processer. Du behöver känna motivation för att arbeta med ständiga förbättringar.


Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ledarskap, ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet.


Du bör ha lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.


Vi erbjuder


Ett utvecklande och omväxlande ledarroll i traditionell verkstadsmiljö med många kontakter och intressanta arbetsuppgifter.


Sista ansökningsdag


23 september 2018


Vid frågor om tjänsten kontakta gärna


Wictor Haglöf, avsnittschef Centralt Underhåll, 0243-718 64

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.