Operatör Media

Operatör Media

Vill du ha en ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö? Som dagtidsarbetande operatör på sektion Media utgör du ett stöd för den skiftgående personalen som övervakar och reglerar distributionen av SSABs samtliga mediaslag. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Media förser SSAB i Borlänge med energi i form av ånga, hetvatten, energigaser. Vi hanterar även kylvatten och processvatten.

Du kommer att ingå i Medias ledningsteam och har som uppgift att vara länken mellan de fem skiftlagen när det gäller att sprida kunskap så väl som "bästa körsätt", men även som en viktig del av kommunikationen mellan operatörer och arbetsledning samt övriga avsnitt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att planera, förbereda och samordna, men även att utföra avställningar på sektionens tryckbärande anläggningar tillsammans med den skiftgående personalen.

Du har en stor del i planeringen av sektionens underhållsarbeten. Du kommer också att arbeta med att utvärdera, utveckla och förbättra värmeprocesser och vattenreningsprocesser samt övervaka gas- och oljepannor.

Arbetstiden är dagtid men skiftarbete kommer att förekomma under perioder vid sjukdom eller utbildning av skiftgående personal, både i driftcentralen och vid bränslelossningen, där du också kommer att ersätta.

Dina kvalifikationer
Du har teknisk utbildning. Kunskaper i IFS, tidigare arbeten med tryckbärande anläggningar, underhållsarbeten inom rör, hydraulik eller instrument liksom flerårig erfarenhet från värmeproducerande anläggningar är meriterande.

Du är certifierad pannskötare för kategori 1 eller har förmågan att tillskansa dig dessa kunskaper för att genomföra en certifiering.

Förmåga att utforma och redigera arbetsinstruktioner krävs då detta blir en del av ditt ansvarsområde. Du har stort intresse av att utveckla teknik och arbetssätt och en medskapande attityd. Du kan lösa tekniska problem på ett strukturerat sätt och driver självständigt dina uppgifter i mål.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att trivas i rollen behöver du ha en god förmåga att kommunicera samt vara en lagspelare likväl som självgående och ansvarstagande.

Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamhet och dig som operatör.

Sista ansökningsdag
4 oktober 2022

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Pär Hansson, Chef sektion Media, tfn 0243-709 28

Facklig information lämnas av IF Metall, som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 4 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.