Mekaniker Filarverkstaden

Mekaniker Filarverkstaden

Vi söker en mekaniker med ett stort engagemang och teknikintresse som vill vara med och skapa ett underhåll i världsklass. Som mekaniker på Filarverkstaden arbetar du med renoveringar och mekaniskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra produktionsanläggningar. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår följande:
  • Mekaniskt underhåll av produktionsutrustning inom tung industri och dess ingående komponenter. Till exempel växellådor, hasplar, pumpar, riktverk, valslagringar, värmeväxlare, kopplingar, tätningar mm.
  • Datoranvändning IFS
  • Ritningsläsning
  • Planering och beredning
  • Hydraulik/Pneumatik
  • Grundorsaksanalyser
  • Delta i förbättringsarbeten.
Tjänsten är en visstidsanställning mellan 12 september 2022 och 9 juni 2023.

Dina kvalifikationer
Du har lämplig teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande dokumenterad kunskap. Har du lång erfarenhet och har skaffat dig kunskaper från motsvarande arbete inom processindustri är det meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.

På SSAB har vi ett grupporganiserat arbetssätt vilket ställer krav på din förmåga att självständigt och i grupp bereda och planera eget arbete. Din initiativförmåga att vara drivande i förbättringsarbete väger tungt.

Du bör vara öppen för ny teknik då vi står inför ett mer digitaliserat underhåll som kommer att kräva en del förändringsarbete med både människa och teknik.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en bra arbetsmiljö.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna. https://rekryteringslots.se/medflyttarservice/

Sista ansökningsdag
24 augusti 2022

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Stephan Hebert, Chef sektion Filarverkstad, tfn 0243-724 25.

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.