Maskinoperatör

Maskinoperatör

Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till regionens största underhållsavdelning. Som maskinoperatör i vår Centrala verkstad kommer du att vara en viktig kugge genom att vara en del i att reparera och tillverka reservdelar för våra produktionsanläggningar. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten

I vår huvudsakliga verksamhet arbetar vi med skärande bearbetning såsom svarvning, fräsning och slipning. Du kommer att ingå i ett team där vi värdesätter samarbetsförmåga, ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet. Våra arbetsformer baseras på ett grupporganiserat arbetssätt.


Arbetstiden är i huvudsak dagtid men skiftarbete förekommer.


Dina kvalifikationer

Du som söker bör ha teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller så har du skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt.


Då allt underhållsarbete stöds av vårt underhålls-system (IFS) måste du ha god datorvana och helst kunskaper och vana från liknande system. Uppgifterna ställer också krav på goda kunskaper i ritningsläsning och kunna hantera mätdon. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.


Vi erbjuder

En ansvarsfull och betydelsefull roll i ett stort och framgångsrikt industriföretag.


Sista ansökningsdag

7 april 2019


Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Michael Egerth, Chef Maskinverkstaden, tfn 0243-714 68


Anders Jacobsson, Tekniker, tfn 0243-723 75


Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.


Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 7 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.