Koordinatorer Driftnära Underhåll

Koordinatorer Driftnära Underhåll

Som koordinator vid Driftnära underhåll Kallvals kommer du att ansvara för att koordinera och hålla samman allt underhåll för ditt tilldelade område. Tillsammans med övriga sex koordinatorer och ledningen för det driftnära avsnittet i Kallvalsverket ansvarar du för att både ditt ansvarsområde och hela Driftnära underhåll Kallvals utvecklas mot våra korta och långsiktiga mål. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Vi söker nu flera koordinatorer till vår underhållsorganisation.

Du kommer att ingå i ledningsteam för Driftnära underhåll Kallvals och är även deltagare i driftens ledningsteam för de olika produktionslinjerna inom ditt ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna består i att, inom ditt ansvarsområde, koordinera och driva underhållsarbetet i vardagen för att ge linjerna största möjliga förutsättningar att ha en tillförlitlig och stabil produktion.

Koordinatorn ansvarar för att utveckla, planera, prioritera och följa upp både förebyggande, avhjälpande och förbättrande underhåll inom området. Arbetet sker i nära samarbete med sektionschef inom det driftnära avsnittet och med ledningsteamen inom driftorganisationen.

Du kommer att vara en viktig part i gränssnittet mellan drift och underhåll. Prioritering och planering av aktiviteter sker i dialog med ledningsteam i driften samt den egna underhållsorganisationen och externa resurser.

Koordinatorn stöttar utveckling av arbetssätt för att förbättra arbetsmiljö, säkerhet och drifttillförlitlighet med målet: Ett säkert och effektivt underhåll i världsklass.

Dina kvalifikationer
  • Goda kunskaper om produktions- & maskinutrustning.
  • God kännedom om underhållsarbete är meriterande.
  • Kunskaper om underhållsprocesser och underhållssystem är önskvärt.
  • Du har god datorvana, förmågan att ha ett helhetsperspektiv, kan uttrycka dig i tal och skrift samt har god samarbetsförmåga.
  • Driven att genomföra förbättringar och samarbeta i tvärfunktionella grupper.
  • Dina personliga egenskaper har stor betydelse.
Vi erbjuder
En ansvarsfull och betydelsefull roll med omväxlande arbetsuppgifter.

Sista ansökningsdag
9 september 2018

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Martin Laxgård, Sektionschef Underhåll Betning & Valsning, tfn 0243-724 08
Tobias Erkers, Sektionschef Underhåll Glödning, tfn 0243-712 60

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 9 sept (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.