Industrielektriker Traverser

Industrielektriker Traverser

Har du ett stort engagemang och teknikintresse och vill vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Då är du välkommen till regionens största underhållsorganisation. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Du kommer ingå i en central grupp som arbetar med uppdrag mot våra kranar över hela verket. Som elektriker i vår traversgrupp arbetar du med förebyggande och avhjälpande elektriskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra kranar. På SSAB arbetar vi grupporganiserat vilket innebär att du självständigt och i grupp bereder och planerar det egna arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår följande:
  • Uppdatera och utveckla det förebyggande underhållet
  • Elektriskt underhåll av produktionsutrustning och dess ingående komponenter
  • Felsökning
  • Ritningsläsning
  • Planering och beredning
  • Grundorsaksanalyser
  • Delta i förbättringsarbeten
Dina kvalifikationer
Du har lämplig teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande dokumenterad kunskap. Har du lång erfarenhet och har skaffat dig kunskaper från motsvarande arbete inom processindustri är det meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer.

Vi erbjuder
En ansvarsfull och omväxlande tjänst i en traditionell produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamhet och dig som elektriker.

Sista ansökningsdag
26 augusti 2018

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Vecka 32 – 33: Victor Haglöf, Chef avsnitt Centralt Underhåll, tfn 0243-718 64
Vecka 34: Emil Boson, Chef sektion Traverser, tfn 0243-720 62

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 26 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.