Hydrauliker inom underhåll

Hydrauliker inom underhåll

Vi söker en hydrauliker till vår underhållsorganisation på SSAB i Borlänge. Är du tekniskt intresserad och har utbildning och/eller erfarenhet inom hydraulik, pneumatik och tribologi? Har du erfarenhet från arbete inom processindustri, är du självgående, problemlösande och trivs att jobba i team? Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Välkommen med din ansökan som hydrauliker. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Som hydrauliker hos oss på Underhåll Varmvals får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom yrkesområdet och vara med och bidra till ett underhåll i världsklass. Dina kunskaper inom hydraulik, pneumatik och tribologi kommer till användning vid inspektioner, komponentbyten och utredningar. Kunskap i schemaläsning är ett måste för tjänsten. Allt för att ständigt utveckla stabiliteten i våra processer.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som består av bland annat mekaniker och elektriker där ni tillsammans arbetar bland annat med förebyggande- och avhjälpande underhåll, utredningar, arbete i investeringsprojekt och utveckling av våra anläggningar.

Arbetstiden är dagtid.

Dina kvalifikationer
Som person är du en självgående problemlösare som har förmågan att ta egna initiativ och ansvar. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en roll där du dagligen har kontakt med både interna och externa kollegor. Du är positiv, nyfiken och brinner för ständig utveckling av både anläggning och människa.

Du har gymnasieutbildning med lämplig teknisk inriktning eller motsvarande dokumenterad kunskap. Har du erfarenhet genom arbeten inom processindustrin är det meriterande för tjänsten. Du har en förmåga att på ett strukturerat sätt planera och förbereda egna arbeten. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är ett krav då du behöver tillgodogöra dig information och arbetssätt inom säkerhet.

Vi ställer krav på B-körkort.

Vi erbjuder
En varierande och utvecklande tjänst i ett arbetslag där gemenskap och samarbete är viktigt. Tillsammans underhåller och utvecklar ni våra anläggningar för att uppnå ett underhåll i världsklass.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna.

Sista ansökningsdag
15 juli 2022

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mikael Söderlind, Chef sektion mek Underhåll Varmvals, tfn 070-325 74 64.

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.