Hydrauliker inom Underhåll

Hydrauliker inom Underhåll

Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Vi har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Välkommen med din ansökan som hydrauliker.

Om tjänsten
Underhållsavdelningen är centralt organiserat och samverkar i alla organisationsnivåer inom produktionen. Tillsammans levererar vi i nära samarbete med produktionsenheterna kvalificerade tjänster av god kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla det prediktiva underhållet.

Hydrauliker är en roll som omfattar bland annat förebyggande underhåll, arbete i investeringsprojekt och utveckling av våra anläggningar. Du kommer att arbeta nära tillsammans med våra produktionsavdelningar och tekniker. Du kommer bland annat att medverka i arbetet med att ta fram nya tekniska lösningar samt arbeta med förbättringar i befintliga anläggningar och processer.

Som hydrauliker får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom yrkesområdet. Arbetet kommer exempelvis att omfatta inspektioner, komponentbyten, tribologi, hydraulik, pneumatik och schemaläsning. Allt för att ständigt utveckla stabiliteten i våra processer

Arbetstiden är dagtid.

Dina kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med lämplig teknisk inriktning eller motsvarande dokumenterad kunskap. Har du lång erfarenhet och har skaffat dig kunskaper från motsvarande arbeten inom processindustrin är det meriterande. Du har en förmåga att på ett strukturerat sätt planera och förbereda egna arbeten.

Vi värdesätter erfarenhet från arbete i industriella miljöer.

Som person är du en självgående problemlösare som har förmåga att ta egna initiativ och ansvar men kan samtidigt arbeta i team. Du är positiv, nyfiken och brinner för ständig utveckling av både anläggning och människa.

Vi erbjuder
En roll där stora möjligheter till vidareutveckling finns, både inom rollen och i övriga företaget. Du får arbeta tillsammans med dina kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar. Vi erbjuder förmåner i form av friskvård och fritidsaktiviteter

Sista ansökningsdag
24 mars 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Olov Hambäck, Chef sektion Driftnära UH Format, tfn 073-073 76 18
Patrik Göransson, Chef sektion Driftnära UH Varmvals Mek, tfn 073-058 84 57

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.