Driftassistent Formatsträcka 1

Driftassistent Formatsträcka 1

Som Driftassistent på Formatsträcka 1 kommer du att arbeta tätt tillsammans med skiftlag, underhåll, kvalitet, sektionschef och övrig ledningspersonal för att nå uppsatta mål och nyckeltal. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Avsnittet Format formatklipper plåt. Formatklippning sker idag i fyra klippsträckor som är anpassade för att klippa olika stålsorter och dimensioner.

Formatsträcka 1 har sin verksamhet förlagd till Västra Strandvägen och Formatsträcka 2, 3 och 4 är förlagda till Västra Verken. I avsnittet ingår även coilsfärdigställningen som färdigställer och är provtagande linje för obetat material.

I vår strategi ingår en rad aktiviteter med mål att öka andelen premium- och höghållfasta produkter. För att nå satta mål behöver vi arbeta för att ge en unik kundupplevelse, vara en högpresterande och flexibel organisation. Avdelningen Format står inför en spännande utmaning där det ställs högre krav på att förbättra prestandan i den befintliga utrustningen med avseende på kvalitet och produktivitet. Vår ambition är att göra detta parallellt med att vi utvecklar medarbetare och organisation mot ett säkert och utvecklande arbete.

Vi arbetar grupporganiserat enligt SSABs ledningsfilosofi vilket bland annat innebär att vi har förbättringsmöten där du deltar. Du är länken till våra operatörer i det dagliga arbetet och är oftast deras första kontakt vid driftstörningar och andra frågor.

Som driftassistent ersätter du sektionschef vid dennes frånvaro och är beredd på att jobba med alla förekommande frågor i vår verksamhet.

Dina kvalifikationer
Du som söker är en person som får saker att hända och vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är önskvärt att du har en produktionsinriktad utbildning och/eller har tidigare erfarenhet av liknande verksamhet.

Att arbeta i grupp samt att inom ramen för delegerat ansvar ta egna beslut är viktiga detaljer. Du bör även ha ett stort ansvarskännande och vara positivt inställd till förändringar och utveckling.

Vi förutsätter att du har god datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift.

Vi erbjuder
En roll där du får arbeta med fokus på ledarskap, sammarbete mellan grupper och utveckling av verksamhet. En spännande arbetsplats där du får möjligheten att påverka och göra skillnad.

Sista ansökningsdag
27 januari 2019

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Patrik Román, Sektionschef Formatsträcka 1, tfn 0243-727 66

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.