Chef sektion Värmning

Chef sektion Värmning

Vi är en arbetsgivare med visionen att tillsammans med dig och ditt team bidra till att bli världens säkraste stålföretag och skapa en lättare, starkare mer hållbar värld. Vi tror på att vi är bättre tillsammans och därför är det viktigt för oss med mångfald och allas lika värde.

Som driftchef för sektion värmning i Varmvalsverket ansvarar du för att utveckla verksamheten, med målet att på säkrast möjliga sätt valsa plåt med god kvalitet i rätt tid till våra kunder. Du ansvarar för gruppen operatörer och driftassistent inom sektionen samt ert ledningsteam. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten

Varmvalsverkets process består av värmning, valsning och kylning av stål samt tillverkning och distribution av energi och media.


Du kommer ansvara för sektion värmning som ser till att stålämnen värms upp till rätt temperatur i rätt tid på ett så säkert och energieffektivt sätt som möjligt.


Du blir del av en grupp individer som brinner för att utveckla människor och arbeta lean. För att lyckas i rollen är det av stor betydelse att du är närvarande och coachande i ditt ledarskap samt att du drivs av att utveckla människor och grupper.


Dina kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av att leda och gärna dokumenterad ledarskapsutbildning.


Du är en positiv, öppen och lyhörd person som kan ha många bollar i luften. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samverka och skapa goda relationer. Att vara strukturerad är också en viktig egenskap. Därför fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Då vi arbetar i en internationell miljö behöver du kunna uttrycka dig i tal och skrift både på engelska och svenska flytande.


Vi erbjuder

En spännande och omväxlande ledarroll i en produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamheten och dig som ledare.


Sista ansökningsdag

12 maj 2019


Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Mathias Forsberg, Chef avsnitt Energi Ämnen & Värmning, tfn 0243-715 93


Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.


Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.