Automationselektriker

Automationselektriker

Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Stålföretaget SSAB har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten

Automationselektriker på Akutservice är ett brett yrkesområde och arbetsuppgifterna i denna roll omfattar till största del felsökning och avhjälpande underhåll för alla våra anläggningar och processer.


På SSAB arbetar vi grupporganiserat vilket innebär att du självständigt och i grupp bereder och planerar det egna arbetet. Gruppen på Akutservice är ett skiftlag som består av mekaniker och elektriker och där gruppens totala förmåga och kompetens är det väsentliga då vi tillsammans i gruppen löses alla förekommande driftstörningar under alla dygnets timmar.


Arbetstiden är skiftgång, 5 skift.


Dina kvalifikationer

Du har lämplig teknisk utbildning med inriktning mot el-, automation-, styr- och reglerteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från arbete i industriella miljöer med driv- och styrsystem samt reglerteknik eller andra miljöer där liknande tekniker förekommer.


Som person är du en självgående problemlösare som har förmåga att ta egna initiativ och ansvar. Du tycker om att jobba i team och ta del av andras kunskap för att lösa utmaningar man står inför. Vi vill att du drivs av att ständigt bygga på din egen erfarenhet och kompetens över tid samt är nyfiken och brinner för problemlösning och ständiga förbättringar.


Vi erbjuder

En roll där stora möjligheter till vidareutveckling finns och ett omväxlande arbete där din tekniska utveckling säkerställs både genom arbetet i vardagen samt i en väl fungerande utbildningsverksamhet. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar.


Sista ansökningsdag

3 november 2019


Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Mats Eliasson Chef avsnitt Akut Underhåll, tfn 0243-729 02


Erik Olofsson Assisterande Chef Akut Underhåll, tfn 0243-727 19


Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00


Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.