Automationselektriker inom underhåll

Automationselektriker inom underhåll

Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Stålföretaget SSAB har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Automationselektriker är ett brett yrkesområde och arbetsuppgifterna i denna roll omfattar till största del förebyggande underhåll, arbete i investeringsprojekt och utveckling.

Du kommer bland annat att medverka i arbetet med att ta fram nya tekniska lösningar samt arbeta med förbättringar i befintliga anläggningar och processer.

Att medverka i investeringsprojekt blir en naturlig del av vardagen.

Arbetstiden är dagtid.

Dina kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el-, automation-, styr- och reglerteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du kunskap och erfarenhet av arbete instrument- och förbränningsteknik så är det meriterande.

Vi värdesätter också erfarenhet från arbete i industriella miljöer med driv- och styrsystem samt reglerteknik.

Som person behöver du vara en problemlösare som har förmåga att ta egna initiativ och ansvar.

Vi tror att du kommer att lyckas i rollen om du gillar att vara en del av ett team samt har en förmåga att arbeta strukturerat och planerat.

Vi erbjuder

En roll där stora möjligheter till vidareutveckling finns. Du får arbeta tillsammans med dina kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar.

Sista ansökningsdag

23 februari 2020

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Olov Hambäck, Chef Driftnära Underhåll, tfn 073-073 76 18

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.