Administratör till Underhåll

Administratör till Underhåll

Vill du ha en varierande tjänst med stor möjlighet att utveckla och driva din egen roll? Är du en person som får saker att hända och gillar att driva utveckling och förbättring? Då är du den vi söker. Du kommer huvudsakligen att vara ett administrativt stöd till avdelningschef och övriga avdelningar inom Underhåll. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar huvudsakligen att verka för att vara ett administrativt stöd till avdelningschef och övriga avdelningar inom Underhåll. Det innebär bland annat att skapa agendor, föra protokoll, boka resor, vara delaktig i förbättringsarbeten och kompetensutveckling i form av VS Academy.

Du kommer att assistera avdelningen i många olika delar av verksamheten, exempelvis i uppföljning av projekt, interna och externa möten.

Inom VS Academy kommer du vara utbildningskoordinator och kontaktperson för skolorna i regionen.

Lokala frågor kopplade till inköp, MBL, fakturor och företagets intranät samt kvalitetssystem ingår också i dina arbetsuppgifter.

Vi söker en driven person som ska sköta en bred mängd olika administrativa sysslor hos oss på Underhåll i Borlänge. Tjänsten innehåller vissa väldefinierade och ofta återkommande arbetsuppgifter, men kommer även kräva att du utvecklar rollen tillsammans med dina kollegor.

Du arbetar proaktivt och uppskattar att jobba med ett stort antal individer från olika funktioner under en och samma arbetsdag. Ingen dag är den andra lik!

Tjänsten är ett vikariat under perioden 2022-08-01 – 2022-12-31

Dina kvalifikationer
Du som söker är en person som får saker att hända, du driver utveckling och förbättring och trivs med att skapa ett brett kontaktnät.

För att prestera och trivas behöver du ha ett naturligt sätt att se på rollen som stödfunktion, som sköter både dagligt rutinarbete med administration men också att driva, förbättra och utveckla arbetssätt och områden där det behövs.

För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att anpassa dig i olika typer av arbetssätt, du måste ha hög digital kompetens och enkelt sätta dig in i nya typer av system, då datorn är ditt främsta arbetsverktyg.

Det är viktigt att du kan tala och skriva obehindrat i språk vad gäller svenska och engelska samt mycket god datavana.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en varierande tjänst som ändras över tid och du har stor möjlighet att utveckla och driva din egen roll i organisationen tillsammans med teamen du stöttar.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på Medflyttarservice - Rekryteringslots Dalarna https://rekryteringslots.se/medflyttarservice/

Sista ansökningsdag
26 maj 2022

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Wictor Haglöf, Chef avdelning Underhåll, tfn 0243-718 64

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.ssab.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.