Teknisk Säljare sökes till SMTE Teknik AB i Borlänge

Teknisk Säljare sökes till SMTE Teknik AB i Borlänge

Om företaget

SMTE Teknik AB är en del av Bergkvist Svets & Mek AB.
De många år av erfarenhet vi samlat från gruv- och stålindustrin har gett oss specialistkompetens att lösa problem i många associerade områden.
Många produkter har kläckts som en grov skiss på duk vid diskussionsbordet, och sedan vidare för utveckling. En viktig faktor är vårt möte med kunden, då vi lyssnar på kundens behov och betraktar problemet i sin ställning. Nära samarbete med kunden är generellt sett den enda goda grunden för att ta fram en bra lösning.Att vara ett litet företag med korta beslutsvägar är ofta värdefullt. Flexibilitet har också varit en viktig förutsättning som har gjort det möjligt för oss att samla den kunskap vi har i dag. Eftersom vi inte är uppbundna av standardiseringsorganens krav som normalt ställs på stora företag, kan vi lätt anpassa oss till de ständigt föränderliga behoven på marknaden och fungerar som den lilla specialiserade nischpartner vi är idag.

Dina arbetsuppgifter

Din utmaning blir att bearbeta såväl nya som befintliga kunder men också genom att emellanåt agera som projektstöd under pågående uppdrag. Att vara delaktig och engagerad i vår marknadsföring kommer också att ingå i din roll

Din profil

Vi letar efter dig som verkligen trivs med att befinna sig i kundmöten, som är genuint affärsmässig och dessutom har ett intresse för teknik.
Du har en vilja att förstå kunders behov och drivs av att guida dem till rätt lösning. Ditt förtroendeingivande och kommunikativa sätt bygger och vårdar långsiktiga relationer.

Dina Kvalifikationer:
  • Minst en gymnasial utbildning inom teknik alt. marknadsföring, fördel med studier på högskola/ universitet.
  • Dokumenterad erfarenhet av flera års uppsökande teknisk försäljning.
  • Erfarenhet från försäljning mot tung industri, kraftbolag, valsverk, fordon är starkt meriterande.
  • Har god vana av att prata inför folk och hålla presentationer.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
  • God datorvana och att arbeta med Officepaketet.
Är du den vi söker? Varmt välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag är 15 december 2019 men sök redan idag då urvalsprocessen sker löpande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos SMTE Teknik. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jan Henriksson jan.henriksson@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Jan Henriksson
Telefon 0733512723
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se