Rolf Ericson i Borlänge söker däckmontörer

Rolf Ericson i Borlänge söker däckmontörer

Om företaget

Rolf Ericson Däckcenter är ett däckcenter för alla bilmärken och erbjuder ett mycket brett sortiment av däck och fälgar som passar för alla typer av fordon - personbilar, släpvagnar, husvagnar och i Borlänge även lastbilar, bussar, traktorer och skogsmaskiner. Hos oss får du hjälp med att hitta det optimala däcket för din bil och dina behov. Vi har givetvis även däckhotell så du slipper ta med dig däcken vid ditt hjulskifte. Verkstaden är ansluten till First Stop kedjan och ingår i Rolf Ericson Bil koncernen.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu 5 däckmontörer till Rolf Ericson Lastvagnar & Buss i Borlänge. I samband med övergången från sommar- till vinterdäck hjälper du företagets kunder, mestadels privatpersoner, med däckbyten. Tunga lyft och tvättning av däck ingår i jobbet samt hantering före och efter däckbytet. Jobbet är heltid och vardagar, under 2-4 veckor med start i mitten av oktober, beroende på väderlag.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av däckbyte samt har ett allmänt fordonsintresse, förslagsvis gillar du att meka på fritiden. Tjänsten innehåller många tunga lyft så god fysisk form samt körkort B är ett krav. Då kundkontakt förekommer dagligen ser vi att du är serviceinriktad, positiv och engagerad. Arbetet sker parvis vilket innebär att samarbetsförmåga och kommunikation är avgörande. Vi värdesätter hög arbetsmoral där viljan att ta i och arbeta hårt bör finnas naturligt hos dig som söker tjänsten.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Rolf Ericson Lastvagnar & Buss i Borlänge. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Helene Söderlund via mail, helene.soderlund@clwork.se eller kandidatansvarig Olivia Sandberg, via mail olivia.sandberg@clwork.se

Vi jobbar med intervjuer löpande. Ansök därför redan idag, dock senast den 2018-10-31. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se