RiVe söker Internationell förhandlare, Bryssel

RiVe söker Internationell förhandlare, Bryssel

Vi erbjuder vassa och inspirerande kollegor, motiverande löne- och anställningsvillkor, goda karriärmöjligheter, samt nya och fräscha lokaler i hjärtat av Borlänge. Byrån är en av landets ledande arbetsrättsbyråer och erbjuder spännande och utmanande uppdrag.

Du har en Jur. Kand. eller Juristexamen med lägst 5 års yrkeserfarenhet som jurist, advokat eller domare. Byrån tillhandahåller internutbildning. Som person är du analytisk och har ett brinnande intresse för problemlösning.

RiVe Juridiska Byrå är landets ledande arbetsrättsbyråer.

Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom samt målinriktad och verklighetsanpassad klientservice. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt.

RiVe Juridiska Byrå AB söker nu en jurist till vårt förhandlingsteam inom arbetsrätt. Arbetsuppgifterna består av att bereda förhandlingsmaterial samt biträda våra förhandlare inför deras förhandlingar. Deras uppdraget består i huvudsak av att företräda en branschorganisation tillhörande Svenskt näringsliv samt även vissa multinationella bolag vid internationella förhandlingsuppdrag, dina uppgifter består av att bereda deras material samt i övrigt arbeta med att förbereda/briefa förhandlarna inför och under uppdragets utförande. För den rätta finns kanske möjlighet att på sikt få utvecklas till förhandlare på internationell nivå. Arbetet är i huvudsak beläget i Bryssel och Strasbourg, men även på andra orter.

Byrån kan, för den rätta, erbjuda ett hårt, utvecklande och spännande jobb.

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetslivserfarenhet
Krav

Arbetsrättsjurist - 5 års erfarenhet eller mer

Utbildning
Krav
  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Juridik och rättsvetenskap
Kompetenser
Krav
  • Juristexamen
Meriter
  • Utrikesfrågor
  • Statsvetenskap
  • Internationell skatterätt
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska
  • Tyska
Meriter
  • Franska
Körkort
Krav
  • B

Läs gärna mer på: https://riverekrytering.se/

Ange referens Biträdande förhandlare i din ansökan

Ansökan sker via hemsidan
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Administration, Juridik, Juridisk rådgivning, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://riverekrytering.se
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rive Juridiska Byrå är Sveriges största arbetsrättsbyrå med nöjda klienter som representerar både arbetsgivare och arbetstagare. Vi företräder i närmare 1000 ärenden per år och har en gedigen erfarenhet inom förhandling i kombination med specialistkompetens inom det arbetsrättsliga området. Våra jurister har djupgående kunskap inom de olika yrkesbranscherna och inom olika kollektivavtalsområden. De har därtill kännedom om vad som kan betraktas som exempelvis gängse sed inom just det området eller andra särbestämmelser gällande inom just det området. Detta gör att Rive Juridiska Byrå sammantaget har samlat kompetens som är omfattande avseende allt ifrån kollektivavtalen, anställningsavtal, delägarskap, partnerskap, optionsavtal, provisionsavtal, bonusavtal, konkurrensklausuler, olika nivåer av sekretessavtal, etc mellan såväl svenska som utländska parter, för tjänstgöring i Sverige såväl som utomlands.