Byrån är en av landets ledande specialistbyråer inom arbetsrätt, vi erbjuder avancerade uppdrag åt spännande klienter, väldigt motiverande löne- och anställningsvillkor samt vassa och inspirerande kollegor.

Du har Jur. Kand. eller Juristexamen, är smidig och kreativ. Byrån tillhandahåller internutbildning med fokus på förhandlingsmetodik och teknik, rättsområdet och mera därtill. Erfarenhet eller särskilda studier i arbetsrätt är meriterande. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

RiVe Juridiska Byrå är en av landets ledande arbetsrättsbyråer. Byrån handlägger årligen ett mycket stort antal arbetsrättsärenden för våra arbetsrättsklienter. Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom samt målinriktad och verklighetsanpassad klientservice. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt.

RiVe Juridiska Byrå AB söker nu en jurist till vårt process- och förhandlingsteam. Vi företräder såväl arbetstagare som arbetsgivare i arbetsrättsliga tvister i eller utanför domstol. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att arbeta i en förhandlande och processande funktion. Syftet är att du ska utvecklas till att bli en specialist inom rättsområdet.

Skicka ansökan till: jobb@rive.se
Mer info
Telefon 0771 88 66 20
Email Mejla RiVe Juridiska Byrå AB
Område Borlänge
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (14 dagar kvar)