Ekonom

Ekonom

Ekonom till Borlänge

Har du erfarenhet av att jobba brett inom hela ekonomiområdet? Gillar du att jobba självständigt och lösningsorienterat? Är du prestigelös och värderar noggrannhet och struktur i ditt arbete? Då har vi uppdraget för dig som ekonom hos vår blomstrande kunde i Borlänge.

Omfattning: Heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig 3-6 månader och för rätt person kan uppdraget leda till en anställning hos kund.

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en ekonom till vår kund i Borlänge. Du kommer att arbeta brett inom ekonomins områden i samråd med företagets redovisningskonsulter samt revisor. Du arbetar med uppgifter som fakturering, avvikelser, löpande bokföring och reskontrahantering, men kommer även att förbereda exempelvis bokföringsunderlag. I rollen så kommer du även att fungera som stöd gentemot avdelningen för administration och Back-Office.

Hos vår kund arbetar du inte bara med varierande arbetsuppgifter. Du blir en del i en organisation med mycket engagemang och driv.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
  • Fakturering
  • Reskontra
  • Avvikelser
  • Löpande bokföring
  • Månadsavstämningar
  • Förberedande bokslut.
  • Backoffice och försäljningsadministration i samarbete med befintlig personal.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig om har minst tre års erfarenhet av att arbeta inom ekonomi. Du har erfarenhet av fakturering, reskontrahantering, in- och utbetalningar, löpande bokföring samt har ett administrativt intresse. Ekonomisk utbildning och/ eller erfarenhet av ekonomisystemet Pyramid är meriterande men ej ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-12-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: maila sofie.aniliadis@randstad.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 7 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För att trivas i denna roll ser vi att du är självgående samt att du trivs med att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Du är flexibel och prestigelös samt värderar noggrannhet och struktur.