Säljare till Ragn-sells

Säljare till Ragn-sells

Älskar du för försäljning, är driven och trivs att arbeta självständigt? Då har vi jobbet för dig! Vår kund Ragn-Sells söker nu en säljare som utgår från kontoret i Borlänge.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i försäljningsorganisationen för division Farligt avfall och VA och tillhöra avd. Nord-södra. Säljområdesfokus kommer till att börja med främst att vara Borlänge med omnejd. Som säljare leder och utvecklar du försäljningen för din kundportfölj, både gällande befintliga kunder och potentiella nya kunder. Detta inkluderar:
 • Skapa och äga din egen kundportfölj
 • Uppsökande försäljning, identifiera och kontakta potentiella kunder
 • Kundvård och utveckling av befintliga kunder
 • Självgående jobba med hela säljcykeln
 • Offerera, förhandla, skriva kontrakt
Du ansvarar för:
 • Försäljning mot kunder i ditt geografiska distrikt
 • Utveckla din kundportfölj
 • Uppnå eller överträffa din försäljningsbudget
 • Säkerställa tillräcklig affärssystemkunskap för ett självständigt offert- och avtalsarbete
 • Uppdatera och utbilda dig på nya produkter, tjänster och lösningar från Ragn-Sells
 • Säkerställa att företagets processer och riktlinjer följs
Om dig
Som person har du ett fantastiskt säljdriv och trivs att arbeta självgående, på egna initiativ och efter egna idéer. Du är ödmjuk och förmedlar trygghet i dina möten med kunder. Du har en god förmåga att förstå kundens behov samt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Du är strukturerad, resultatorienterad samt har ett intresse för miljöfrågor.

Det är viktigt att du som person har förmågan att arbeta disciplinerat och strukturerat och att du motiveras av en hög aktivitet och kundnärvaro. Du som söker är en person som gillar att tillbringa dagarna på fältet och stimuleras av att träffa nya människor, är orädd för att skapa kontakter och drivs av direkt försäljning och avslut.

Du har flerårig erfarenhet av marknad och försäljning, affärsjuridik och förhandlingsteknik samt är van att arbeta målstyrt. Då vi arbetar med CRM och säljverktyg i excel krävs en mycket god vana av IT-system och Office-paketet. Utbildningsmässigt är en teknisk och/eller ekonomisk eftergymnasial utbildning önskvärd. Tjänsten kräver B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ragn-sells
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1700 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen. Totalt är vi 2500 personer i hela koncernen.

Om anställningen
Tjänsten som säljare är en rekrytering vilket innebär att du kommer att anställas direkt av Rang-Sells. Ragn-sells har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Ragn-sells tillämpar 6 månaders provanställning.

Om ansökan
Tjänsten har start så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
 • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve tfn 023-70 55 96.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Säljare, Utesäljare, Borlänge, Ragn-sells, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juni (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.