Testare till attraktivt företag!

Testare till attraktivt företag!

Har du några års erfarenhet som testare och vill vidare i din karriär hos ett väl etablerat företag så se hit! Här får du chansen att etablera dig tillsammans med goda kollegor i en härlig miljö.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu efter en testare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord under minst 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd, önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Detta uppdrag omfattar arbete inom två applikationsförvaltningar. Arbetet innebär att skapa, planera, leda och genomföra systemtester i nära samarbete med övriga inom teamen. Samt att leda verksamheten (användare) att utföra de tester som åligger dem innan en driftsättning av en ny version av respektive applikation. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Skapa och planera in systemtester
  • Skapa och strukturera upp regressionstester
  • Återrapportera utfallet av testerna.
Vi söker dig som:
Har minst 2 års erfarenhet som testare, som trivs med att driva sina projekt ansvarsfullt och är en god lagspelare.

Krav:
  • Erfarenhet av att arbeta med test i Azure DevOps
  • Erfarenhet av Agilt arbetssätt
  • Erfarenhet som system- och acceptanstestledare
Flexibel arbetsplats.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Borlänge
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Leo.Lloyd@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!