Entreprenadingenjör Dalarna

Entreprenadingenjör Dalarna

Peabs byggverksamhet i Dalarna behöver förstärka med ytterligare en entreprenadingenjör.

Vi verkar över hela Dalarna och har kontor i Borlänge och Mora.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör ansvarar du för förfrågningsunderlag, kalkylering, anbudsförslag samt administrativ- och ekonomisk uppföljning.

Du upprättar anbudskalkyler/budget tillsammans med arbetschef och platschef och har en central roll i kalkylarbetet gällande planering, inköp och kontraktsadministration. Du är ett stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i projektet.

Du kommer att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och gillar problemlösning. Du bör ha god teknisk kunskap med erfarenhet inom byggteknik. Du bör vara van att arbeta kundorienterat och vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och projekteringsledning.

Vi ser gärna att du har en relevant ingenjörsutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet inom bygg. Erfarenhet av kalkylarbete är en fördel. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna erfarenhet av att arbeta i projektplaneringssystem och affärssystem. Tjänsten innebär många kundkontakter vilket ställer höga krav på ansvar, noggrannhet, förmåga att skapa långsiktiga kundkontakter, uthållighet samt tålamod. Engagemang, affärsmässighet och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt.

Ansökan

Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansöka idag!

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Frida Hedback, personal, 072-533 33 97,
Stefan Ors, Arbetschef Dalarna, 0733-37 40 29,
Mer info
Kontaktperson Frida Hedback, personal
Telefon 072-533 33 97
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.