Vi behöver nu förstärka vår byggverksamhet i Borlänge med fler duktiga, engagerade och erfarna medarbetare inom betong/armering.

Vi söker medarbetare till vår entreprenad i Dalarna.

Yrkesbevis som betongarbetare och B-körkort är ett krav för att kunna söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du samarbetsvillig, ansvarfull och fungerar väl med både kollegor och kunder. Att du har en hög säkerhetsmedvetenhet i ditt arbete ser vi som en självklarhet eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.

Att arbeta som betongarbetare på Peab Bygg är ett omväxlande arbete, arbetsuppgifterna varierar från att armera, sätta väggform och gjuta allt från slitsar till stommar.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Frida Hedback, personal, 072-533 33 97,
Stefan Ors, Arbetschef Dalarna, 0733-37 40 29,
Mer info
Kontaktperson Frida Hedback, personal
Telefon 072-533 33 97
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.