Vill du börja eller fortsätta din framtidsresa som platschef inom vår ställningsverksamhet?

Om tjänsten
Peabs platschefer har alltid en central roll i projekten med ansvar för projektens utförande. Dessutom ansvarar platscheferna för kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi, planering och personal i projekten.
Arbetsområdet är Gävleborg/Dalarna och tjänsten kommer innefatta resor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Planera och leda projekt från början till slut.
  • Ekonomiskt ansvar för projekt.
  • Personalansvar, där du leder dina teammedlemmar genom en nära och god dialog.
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar och kvalitetsansvar inom dina projekt.
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn.
Kravprofil
Kravet för rollen är särskild ställningsutbildning och B-körkort då rollen innefattar resor. För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet inom ställningsverksamhet och någon form av teknisk utbildning, alternativt annan likvärdig erfarenhet.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är självgående och trivs med att leda, utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden. Du är resultatinriktad och med en strävan att utföra arbetsuppgifter enligt företagets arbetsmiljömål. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår därför gärna samtal från andra leverantörer.
Mer info
Kontaktperson Claes Gälbgjuter
Telefon 0733 37 18 39
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.