Inköpare till Fiskarhedenvillan

Inköpare till Fiskarhedenvillan

Vill du arbeta i en organisation där du får vara delaktig att förverkliga husdrömmar? Är du erfaren Inköpare som vill anta nya utmaningar? Drivs du av utveckling och digitalisering? Då har Fiskarhedenvillan arbetet för dig! Fiskarhedenvillan befinner sig i en stor tillväxt-och utvecklingsfas och vi söker därför två Inköpare till vår Inköpsavdelning.

Om arbetet

Rollen som Inköpare är en nyinrättad tjänst och du kommer arbeta såväl operativt som taktiskt/strategiskt. Det operativa inköpsarbetet innebär inköp/avrop av produkter till våra kunders drömhus. Det taktiska/strategiska inköpsarbetet omfattar bland annat att driva och delta i projekt samt vara systemförvaltare för vårt PIM-system. På sikt kommer du även att ansvara för utvalda leverantörer. Då rollen är ny finns goda möjligheter att tillsammans med dina kollegor utveckla såväl roll som funktion i syfte att på bästa sätt tillgodose verksamhetens behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och även yrkeserfarenhet inom området. Vi tror att du har erfarenhet som inköpare i en organisation där inköp och import från andra länder är en naturlig del av vardagen. Du känner dig därför trygg och bekväm att vid behov kommunicera på engelska, såväl i tal som skrift. Vidare har du erfarenhet av att självständigt ansvara för leverantörer samt driva och delta i större projekt. För att vi ska lyckas med avdelningens utvecklingsarbete är erfarenhet och genuint intresse av digitalisering/systemutveckling en förutsättning. Särskilt meriterande är det om du har erfarenhet från byggbranschen.

Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är driven, har ett stort kundfokus samt ser förbättring och utveckling som en naturlig del av arbetet. Då flexibilitet och valfrihet är viktiga faktorer för att förverkliga våra kunders husdrömmar behöver du trivas i en organisation som förutsätter ett flexibelt- och lösningsfokuserat förhållningssätt. Även om självständighet är ett krav i rollen, uppnår vi våra mål tillsammans. Därför måste du självklart trivas att arbeta tillsammans med dina nära kollegor och övriga medarbetare.

Du kommer tillhöra vår Inköpsavdelning, som kommer bestå av totalt fyra personer; två inköpare, en inköpshandläggare samt vår Inköpschef.

Tjänsten som är en tillsvidareanställning på heltid, tillträdes i september eller enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Sök tjänsten senast den 17 juni. Vi avser att genomföra intervjuer vecka 25 och 26. Urval kommer därför ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Om Fiskarhedenvillan

Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 550 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.

Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.

Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fiskarhedenvillan.se/
Sista ansökningsdag 17 juni 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden. Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.