Förvaltningsadministratör till expansivt fastighetsbolag

Förvaltningsadministratör till expansivt fastighetsbolag

Förvaltningsadministratör till expansivt fastighetsbolag

NP3 växer och vi söker en Förvaltningsadministratör till vårt kontor i Borlänge, du kommer att vara koordinator för både interna och externa kontakter och arbeta brett med administrativa uppgifter inom hela förvaltningsorganisationen. Inkommande fakturor och hantering av felanmälan kommer att vara en stor del i din roll och du har ett nära samarbete med dina kollegor på övriga orter med möjlighet att bolla idéer och frågeställningar. Du rapporterar till Förvaltningschefen som utgår från huvudkontoret i Sundsvall.

NP3 är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter i främst norra Sverige. Företaget grundades 2010 i Sundsvall och har i dag drygt 40 anställda. Bolaget är indelat i sex affärsområden: Sundsvall, Gävle, Dalarna, Östersund, Umeå och Luleå. Anställda finns i alla de sex affärsområdena. Fastighetsbeståndet består av cirka 1 300 000 kvadratmeter i uthyrningsbar area fördelat på drygt 330 fastigheter inom främst segmenten handel, industri/logistik och kontor. Marknadsvärdet på fastighetsportföljen uppgick per den 30 juni 2019 till 10,3 miljarder kronor. NP3-aktien är noterad på Nasdaq Stockholmslista för medelstora bolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Behandla leverantörsfakturor och avstämning mot avtal.
  • Koordinera inkommande felanmälningar.
  • Säkerställa att rätt dokumentation och information finns tillgänglig för både hyresgäster och medarbetare i våra verksamhetssystem.
  • Uppdatera informationsblad till hyresgäster och stötta affärsansvarig med uthyrning av enklare kontrakt som parkeringar och förrådslokaler.
Vi söker en gymnasieekonom med några års erfarenhet av administration som vill bidra till företagets starka tillväxtresa. Du trivs med att arbeta brett med allt från service till ekonomiadministrativa uppgifter, du är en doer som gillar ett händelsesstyrt arbete. Som person är du strukturerad, självgående och är inte rädd för att lyfta luren eller svara på frågor från hyresgäster eller medarbetare. Då arbetet förutsätter såväl eget driv som social kompetens, så väger personliga egenskaper tungt. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Det är mycket meriterande om du har:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen.
  • God kunskap i Vitec Hyra och Palette.
  • Kunskap i Lime (CRM system)
Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via www.onepartnergroup.se , dock senast 2019-11-03. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson på telefon 070-2680836

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Sökord: förvaltningsadministratör, administratör, förvaltare, förvaltning, koordinator, kommersiella fastigheter, fastighetsbolag, NP3 Fastighet
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (13 dagar kvar)