Industrielektriker/elkraftsmontör Borlänge

Industrielektriker/elkraftsmontör Borlänge

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi söker nu en industrielektriker/elkraftsmontör till vår verksamhet i Dalarna. Vår etablering finns i Borlänge, och du kommer att utföra arbete i hela området. Beredskap ingår i tjänsten.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara felsökning och reparation på elektrisk utrustning i kraftförsörjningsanläggningar, både med kontrollsystem och högspänningsanläggningar. Felsökning sker till största del med mätinstrument och dator. Du ansvarar för att utvärdera och analysera mätningar som du genomför, för att driftsätta och underhålla varje anläggning utifrån en förutbestämd underhållsplan, samt vid akuta felavhjälpningar.

Vem är du?
Du har minst en avslutad gymnasieutbildning med inriktning industrielektriker/elkraft eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet från felsökning inom industri/kraftförsörjningsanläggningar, och därmed vana att läsa kretsschema för felsökning, är en förutsättning för att axla rollen. Har du dessutom tidigare erfarenhet med elarbeten mot järnväg, elsäkerhetsutbildningar, och god datorvana är det mycket meriterande.

Som person har du en stor initiativförmåga, är uthållig och har ett stort ansvarskännande. Du trivs bra med självständigt arbete, liksom du har en god samarbetsvilja när teaminsatser krävs. God service, stort säkerhetstänk och hög kvalitet är grunden i det arbete vi utför. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem. Arbetet kräver att du har minst B-körkort samt att du talar och skriver svenska.
Tjänsten innebär säkerhetsklassning.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Harald Westerlund 0725-600 460.

Facklig kontakt
Anders Kristiansson: 0705-91 67 89 (SEF)
Ansökan
Mer info
Kontaktperson Harald Westerlund
Telefon 0725-600 460
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.one-nordic.se/
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic koncernen är Nordens ledande leverantör inom energitekniska tjänster, service och entreprenad. Koncernen hjälper energiproducenter, energidistributörer samt energianvändare såsom industrier, kommuner, fastighetsförvaltare och ägare av trafik- och belysningssystem att modernisera och optimera sina anläggningar. Koncernen ägs av Altor Fund III till 90, 5 procent och E.ON, 9,5 procent. ONE Nordic koncernen har cirka 1 100 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic koncernen är verksam i Sverige och Norge och huvudkontoret ligger i Malmö. Mer information finns på www.one-nordic.se.