Vi söker en terminalchef till Maserfrakt i Borlänge

Vi söker en terminalchef till Maserfrakt i Borlänge

MaserFrakt AB är en koncern som består av flera olika bolag, ett av dom som Nu söker nya talanger är MaserFrakt Distribution som finns etablerade i Dalarna och Gästrikland, med egna kontor och terminaler. Totalt i koncernen omsätter vi ca 2 miljarder och är med vår 350 delägare, ca 700 fordon och 600 maskiner ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretaq. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.

Jobbet
Som terminalchef hos oss bedriver du ditt ledarskap direkt från terminalgolvet och deltar mycket aktivt i det dagliga arbetet. På Maserfrakt arbetar vi med hantering och lagring av varor och produkter. Du blir ansvarig och en del av ett team på totalt 30 medarbetare med blandad erfarenhet och kompetens.

Din roll är att driva, utveckla och leda det operativa arbetet samtidigt som du är en del av det dagliga arbetet på terminalen. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Driftsmässigt leda och fördela det dagliga arbetet inom avdelningen. Operativt lagerarbete ex. varumottagning, truckkörning och lagring. Arbetet innebär såväl intern som extern kontakt med chaufförer och kunder.

Vem är du?
Har du erfarenhet från transportnäringen och jobbar idag i en arbetsledande position? Är du målinriktad och bra på att skapa en struktur både för dig och dina medarbetare? Som terminalchef arbetar du direkt under affärsområdeschefen.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, erfarenhet från lagerarbete och arbetsledning.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datorvana. Det är starkt meriterande om du har arbetat som arbetsledare på lager eller terminal tidigare, men för rätt person är det även intressant om du har någon annan form av ledarerfarenhet eller erfarenhet från en ansvarsposition. Vidare är du strukturerad och kallt håller dig till den dagliga planen, men du har också har förmågan att förstå när vi behöver göra avsteg från den för att lösa situationen för stunden. Du är en "doer" som får saker och ting uträttade och arbetar mot uppsatta mål.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00.

Din ansökan gör du här på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juli (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NXTjobb jobbar med det som vårt namn säger. Ditt nästa jobb. Vårt uppdrag är att göra skillnad. Med hjälp av ett ovanligt stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta så lyckas vi med de vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.