Tre innesäljare sökes till Energipoolen AB

Tre innesäljare sökes till Energipoolen AB

Vill du vara med och revolutionera energimarknaden i Sverige? Ett av Finlands snabbast växande företag i branschen etablerar sig nu på den svenska marknaden och söker en initiativrik:

Innesäljare
Vi söker dig som helt ärligt gillar att prata i telefon. Energipoolen i Norden AB är ett nystartat dotterbolag till det snabbväxande företaget Suomen Tukkusähkö OY, grundat 2012 i Finland.
Företaget är verksamt i elbranschen och erbjuder via en smart affärsidé företag att optimera energiförbrukning och sänka sina energikostnader.

Vem är du?
Du har en positiv, energirik personlighet, är för det mesta glad med ett leende på dina läppar. Du är nyfiken på människor, ödmjuk och vet att uthållighet är ett nödvändigt steg till framgång. Det kan vara så att du har erfarenhet av telemarketing, men det är inte ett krav. Du behärskar svenska i tal och skrift. Din placeringsort är Borlänge.

Din roll och dina möjligheter
Ditt uppdrag är primärt att boka in möten till våra fältsäljare med inslag av tjänsteförsäljning. Ett roligt jobb i ett ungt och spännande företag. Möjligheten att utvecklas i företaget är stor.

Denna rekrytering sker i ett samarbete mellan Planet Bridge och NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan, 070-781 05 66 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.