Redovisningsekonom till MaserFrakt

Redovisningsekonom till MaserFrakt

MaserFrakt AB är ett bolag som består av två affärsområden, anläggning och distribution och finns etablerade i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland, med egna kontor och täkter. Totalt i bolaget omsätter vi ca 2,4 miljarder och är med våra 340 delägare, ca 900 fordon och 700 maskiner ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.

Är det dig vi söker?
Trivs du med att arbeta i en framåtlutad och modern organisation med stolta medarbetare? Har du erfarenhet av löpande redovisning och van att leverera på en hög nivå? Då kan rollen som redovisningsekonom hos Maserfrakt vara ditt nästa steg i karriären!
Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där värderingarna "NAFF" (närhet, ansvar, förtroende, framtid) är vägledande för verksamheten. Maserfrakt arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel.

Uppdraget
Vi söker nu en redovisningsekonom med erfarenhet av löpande redovisning. Du måste behärska hela flödet i den löpande bokföringen. Vi använder oss av modern teknik för att på bästa möjliga sätt möta kundens behov av flexibilitet och effektivitet. Din stationering är på vårt kontor i Borlänge och din närmaste chef är vår ekonomichef.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom bör du ha några års erfarenhet av relevant redovisningsarbete, gärna från byrå. Egenskaper och förmågor som vi tror att du har är analytisk, lagspelare, tycker om ordning och reda, kommunikativ, samt är prestigelös och hjälper till där det behövs.

Vi erbjuder
Ett spännande och utmanande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare som alltid ligger steget före. En arbetsplats där du själv får vara med och utveckla och bidra med din kompetens och idéer.

Eftersom vi är noga med det vi gör så har vi valt att samarbeta med NXTjobb för att hitta våra nya medarbetare. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Jan Hedman 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jan Hedman
Telefon 076-0148100
Område Borlänge
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.