Miljö- och kvalitetsansvarig sökes!

Miljö- och kvalitetsansvarig sökes!

MaserFrakt AB är ett bolag som består av två affärsområden, ett av dom som Nu söker nya talanger är MaserFrakt Anläggning som finns etablerade i Dalarna och Gästrikland, med egna kontorca och täkter. Totalt i bolaget omsätter vi ca 2,4 miljarder och är med vår 340 delägare, ca 830 lastbilar och 660 maskiner ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretaq. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.

Brinner du för miljö- och kvalitetsarbete?
-Då kan det vara dig vi söker!


Ditt uppdrag
Som Kvalitet & Miljöansvarig (KMA) har du ett övergripande ansvar för produktionsavdelningens kvalitet & miljöarbete. Du ansvara för att vi har de tillstånd verksamheten kräver, att kollegorna har kunskap om dessa samt att vi efterlever kraven och initierar förbättringar i den dagliga verksamheten.

Du rapporterar till Arbetschef produktion och Entreprenadservice och skall jobba tätt ihop med arbetsledare och platschefer som ansvarar för våra täkter, återvinningsanläggningar och entreprenader. Detta för att säkerställa att rutiner, lagar och tillstånd följs, samt att kvalitet uppnås i verksamheten.

Fokus skall ligga på säkerhet, lagefterlevnad, utveckling av verksamheten och att problem som hittas åtgärdas på grundorsaksnivå. Arbetet kräver att du på ett självgående sätt, ihop med dina kollegor, deltar aktivt i verksamheten. Utifrån resultaten av de åtgärder Ni vidtar görs sedan förändringar i rutiner i vårt gemensamma ledningssystem.

I ditt uppdrag kommer du även att ansvara för kvalitén i vårt lagersystem. Vi hanterar stora mängder Vågdata både i våra täkter och på våra återvinningsanläggningar. Datat ligger till grund för produktionsplanering, fakturering och miljörapporter och är därför en mycket viktig kvalitetsfaktor för produktionsavdelningen. Vi ser därför gärna att du som söker även har ett intresse för administration, logistik och lageroptimering utöver ditt miljöintresse.

Vem är du?
Du är högskoleutbildad inom miljö- och/eller kvalitetsområdet och har några års erfarenhet inom relevant område, gärna som miljöansvarig eller motsvarande. Har du även jobbat med generellt kvalitetsarbete såsom ISO-certifiering så ses det som meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat. Du är van att identifiera- och dokumentera processer och flöden, och du trivs med ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Vi tror att du är en glad person med positiv attityd. Du är drivande som person, gillar att ta ansvar och att leda. Du kan jobba självständigt och är serviceinriktad. Du är prestigelös, har lätt för att få med dig människor och är pedagogisk till sättet.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus.
Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringskonsult Jan Hedman på 076-014 81 00.
Din ansökan gör du här på nxtjobb.se.
Urval och intervjuer sker löpande
Mer info
Kontaktperson Jan Hedman
Telefon 076-0148100
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.