Log Max söker en senior systemingenjör

Log Max söker en senior systemingenjör

Vi söker dig som vill vara med på Log Max fortsatta framgångsresa.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i ett engagerat och prestigelöst team vilkas huvuduppgift är att arbeta med vårt egna styrsystem till våra skördaraggregat. I din roll ingår även att vara en resurs för att utbilda internt kring vårt styrsystem. Jobbet innebär utveckling av programvara till våra befintliga produkter som utveckling av helt nya koncept. Du kommer att jobba i projekt både självständigt och i samarbete med andra. Du kan välja att arbeta på huvudkontoret i Grangärde, Borlänge eller i Gävle.

Vem är du?
Du har troligtvis ingenjörs- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande och har programmerat i olika miljöer i flera år och känner dig bekväm med C #, WPF och C ++.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är drivande, tar ansvar för att hela kedjan fungerar och du kommunicerar väl med alla enheter inom organisationen. Du prioriterar i dina projekt och har koll på både helheten och detaljerna.

Vi erbjuder
Ett spännande och utmanande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare, ett företag som vill utvecklas vidare tillsammans med dig. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Yvonne Wiberg på
070-746 51 57.

Din ansökan gör du här på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Log Max AB har sedan det grundades 1980 varit en pålitlig leverantör av utrustning för mekaniserad avverkning i skogsbruket. Sedan 1988 är vår huvudprodukt skördaraggregat. Ett skördaraggregat kan fälla, kvista och kapa ett träd i önskade längder. Aggregatet i sig är ett verktyg avsett att hängas i en kran, som i sin tur är monterad på någon form av mobil bärare eller basmaskin. Som bärare kan ett antal olika maskintyper användas, från traktorgrävare och bandburna grävare till rena skogsmaskiner. Huvudkontoret Log Max AB ligger i Grangärde i Dalarna, där konstruktion, försäljning och merparten av tillverkningen sker. Här ligger även huvudlagret varifrån alla återförsäljare betjänas. Log Max Inc. är vår anläggning i Vancouver, Washington, USAMer info
Område Borlänge
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.