Kontorschef sökes till Borlänge och Ludvika

Kontorschef sökes till Borlänge och Ludvika

Vi söker en engagerad kontorschef som tillsammans med medarbetarna ska fortsätta utveckla verksamheten i Borlänge och Ludvika.

Vi tillhandahåller rådgivningstjänster inom ekonomi och skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher.

Arbetsuppgifter
Som kontorschef leder du och utvecklar verksamheten i arbetet med att skapa god lönsamhet, ökad tillväxt och hög kvalitet. Du coachar, inspirerar och utvecklar medarbetarna på kontoret till ett starkt team med energi och framåtanda.

Tillsammans med övriga medarbetare på kontoren arbetar du aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag. I rollen som kontorschef ges du möjligheten att påverka, såväl din egen som verksamhetens framtida utveckling. Du kommer att erbjudas utbildningar, och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget och du ingår i kontorsenheten för Dalarna och rapporterar till kontorsenhetschefen. Din utgångspunkt är på vårt kontor i Borlänge eller i Ludvika.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen tror vi att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom någon eller några av våra affärsområden som konsult- och/eller en linjebefattning. Du bör ha några års erfarenhet av att leda och motivera andra att arbeta mot uppställda mål. Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande. Ditt ledarskap bygger på energi, tydlighet och engagemang.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur. För att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan, 070-781 05 66 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din
ansökan gör du på talang.nxtjobb.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.