Karriärcoacher till Dalarna

Karriärcoacher till Dalarna

Karriärcoacher sökes till Dalarna

Jobbet
Vi söker en kollega och samarbetspartner som älskar att se möjligheter och som vill utvecklas tillsammans med oss!
Rollen som Karriärcoach är mångfasetterad där du får möjligheten att arbeta med människor och skapa ett mervärde dig själv och för andra. Vi söker dig som vill jobba med helheten och inte bara vara en länk i en kedja. Till din hjälp har du andra erfarna Coacher som kommer stödja dig för att du ska lyckas i rollen.

Arbetsuppgifter
  • Möta personer som behöver coachning till ny sysselsättning.
  • Hjälpa individer att starta eget företag.
  • Bistå i arbetsmarknadsfrågor, samt bidra med lokala nätverkskontakter
  • Seminarier både på grupp- och individnivå.
  • Outplacement-insatser för både chefer och medarbetare
  • Vara NXTjobbs ambassadör på din lokala marknad
Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av arbetsmarknadscoachning med goda resultat och är redo att ta ett större ansvar. Du har idag ett eget företag eller står precis i startgroparna att starta upp ett, och vill jobba i ett sammanhang som stärker upp dig och fyller på din energi med nya affärer.

Du bör ha en relevant examen från universitet eller likvärdig utbildning. Vi förutsätter att du har generellt goda IT-kunskaper och är van att använda de vanliga Officeprogrammen. Du arbetar enligt ICFs kärnkompetenser och gärna att du är diplomerad eller certifierad på minst ACC nivå eller motsvarande.

På NXTjobb arbetar vi som entreprenörer, så vi ser gärna att du är en ödmjuk och resultatinriktad lagspelare med ett stort kontaktnät och har mycket energi.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor.
Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka snarast möjligt.

Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman på 076-014 81 00 eller Eva-Marie Vernersdotter Ryan på 070-781 05 66. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande

Välkommen till NXTjobb!

NXTjobb är ett företag med hjärtat i Dalarna som arbetar med tjänster inom HR sektorn.
Omställning- Vi hjälper folk till nytt jobb. Talangscouting/rekrytering- Vi hittar talanger, där ingen annan letar.
Coachning- Vi stöttar, utvecklar och coachar människor för ett bättre resultat.


NXTJobb jobbar med det som vårt namn säger. Ditt eller dina medarbetares nästa jobb.
Vårt uppdrag är att göra skillnad för de personer som står inför ett karriärval. Med hjälp av ett ovanligt stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta så lyckas vi med de vi föresatt oss och hjälper människor och företag till nästa steg.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.