Fastighetsmäklare som längtar hem till Dalarna.

Fastighetsmäklare som längtar hem till Dalarna.

Vi söker dig som varit mäklare en tid och vill nu flytta hem till Dalarna, antingen som egenföretagare eller som anställd. Vi har vårt kontor i Borlänge och du får ett eget distrikt i någon av våra grannkommuner.

Vi har höga ambitioner och söker fastighetsmäklare som glöder av framåtanda. Passionerade mäklare med en positiv attityd som är nyfikna på framtidens sätt att arbeta och sälja bostäder.

Hos Mäklarhuset låter vi mäklare få vara mäklare och fokusera på det de brinner för och gör allra bäst - att träffa kunder och sälja bostäder. Våra smarta mäklarstöd hjälper dig att göra fler och bättre affärer samtidigt som de reducerar rutinarbete och administration. Du får helt enkelt tid att göra mer utan att behöva göra allt själv. Dessutom erbjuder vi dig en snabbfotad och entreprenörsdriven organisation med branschledande lösningar och kundnöjdhet. Vill du bli egenföretagare så har vi ett färdigt koncept som bara väntar på dig, vill du hellre vara anställd så löser vi även det.

Vi söker dig som:
  • Gillar att mäklaryrket handlar om långsiktiga kundrelationer och försäljning
  • Har passion för det du gör och en positiv attityd
  • Inspireras av nya smarta lösningar och arbetssätt
  • Vill utvecklas. Inte då och då, utan varje dag.
  • Är både lagspelare och individualist
Mäklarhuset - Sveriges största fria mäklarkedja
Vi äger oss själva och är den enda stora kedjan som är helt fri från banker, försäkringsbolag och franchisekoncept. Mäklarhuset drivs av entreprenörer och ägs gemensamt av cirka 75 olika ägarstrukturer. Vi har en stark företagskultur, ett stort engagemang hos våra medarbetare och en kundnöjdhet i toppklass. Vi drivs av att tänka nytt och gå vår egen väg med moderna och nya sätt att arbeta. Vi hjälps alla åt att utveckla kedjan och varandra.
  • Succession, nyproduktion, utland och kommersiellt
  • Över 550 medarbetare
  • Drygt 110 kontor i Sverige och Spanien
  • Vårt kontor ligger med bra läge i Borlänge. Eftersom vi har funnits flera år på marknaden har vi goda samarbeten med banker och samarbetspartners, så alla förutsättningar för en lyckad karriär hos oss finns, är du redo?
Vi erbjuder
Ett spännande och utmanande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare, och du väljer själv om du vill vara anställd eller egenföretagare.

Är du intresserad av nya utmaningar, tveka inte att kontakta NXTjobb och Jan Hedman, 076-014 81 00, så berättar vi mer om tjänsten.

Din ansökan gör du här nedan eller på vår karriärsida talang.nxtjobb.se
Urval sker löpande så vänta inte med att söka.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning, Fastighetsmäklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.