Erfaren arbetschef till Maserfrakt

Erfaren arbetschef till Maserfrakt

MaserFrakt AB söker en arbetschef till affärsområde Produktion- och entreprenadservice som finns etablerade i Dalarna, Gästrikland och Hälsingland med egna kontor och täkter. Totalt i koncernen omsätter vi ca 2,4 miljarder och är ett av Dalarnas största bolag. Vi ägs av våra 340 delägare som även är vår viktigaste resurs, tillsammans är vi totalt 2200 medarbetare.

Uppdraget
Som arbetschef för produktion- och entreprenadservice är du ytterst ansvarig för bolagets produktionsavdelning i hela vårt geografiska område och till din hjälp har du avdelningens medarbetare. Du leder och fördelar arbetet och säkerställer att din avdelning levererar enligt förväntan. Din placering är i Borlänge eller Gävle. I ditt uppdrag förekommer det en hel del resor.

Vem är du?
Du är en erfaren ledare med hög social kompetens som gillar en dynamisk vardag. Du är affärsinriktad, självständig och har hög ansvarskänsla. Du stimuleras av ledarskapets och kommunikationens möjligheter att utveckla och entusiasmera din personal. Vi ser gärna att du har anläggnings-, industri- och eller byggteknisk bakgrund. Som person är du driven, målinriktad och strukturerad.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och är engagerad i ditt jobb. Du har en relevant utbildning som gör att du har kunskap och förståelse för processerna och arbetsuppgifterna, kan tänka igenom och fatta snabba och kloka beslut och har en förmåga att se konsekvenserna. Din positiva framtoning och en bra dialog är viktigt för god anda i företaget.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.