Envipco Sweden söker en Teamledare, service

Envipco Sweden söker en Teamledare, service

Envipco Sweden AB, växer i Sverige och söker en Teamledare, service

Om jobbet
I rollen som Teamledare ansvarar du för vår serviceverksamhet till din hjälp har du våra servicetekniker. Du kommer att vara ute hos våra kunder och installera, utföra service- och reparationsarbeten på våra returautomater.

Några av arbetsuppgifterna som ligger på ditt bord i din roll som Teamledare, service:
  • Ansvara för utveckling av vår serviceverksamhet och organisation av denna, såväl i Sverige som på global nivå, vilket innefattar såväl teknisk support som servicenätverk
  • Utforma, implementera och övervaka processer i Sverige
  • Hantera produktportföljen som bl.a. inkluderas av fältservice, teknisk support, reservdelar, uppgraderingar, serviceutbildning
Vem är du?
Du har idag ett jobb inom service- och support gärna inom tekniksektorn och du har drivit egna projekt, haft eget budgetansvar, du är van att leda andra människor. Du har ett strategiskt affärstänk.
Du har förmågan att bygga och upprätthålla goda relationer. Du är målfokuserad, har initiativförmåga och ett starkt eget driv. Vidare gillar du att ta ansvar, är ödmjuk och en lösningsorienterad lagspelare.

Vi är ett modernt företag som hela tiden utvecklar våra processer för att underlätta för oss själva och våra kunder, detta kräver då att även du tycker om förändringar och känner dig bekväm med att jobba digitalt.
Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, du har körkort och tycker om att åka bil.

Vi erbjuder
En möjlighet att utvecklas som Teamledare, service av en på marknaden unik lösning för panthantering i ett eget område där du får växa tillsammans med våra kunder.
Du har en fast månadslön och sex månaders provanställning. Bra pensionsavsättning samt en sjukvårdsförsäkring.

Sök jobbet
Denna rekrytering sker i ett samarbete med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och digitala intervjuer sker löpande.
Din ansökan gör du på nxtjobb.se, välkommen med din ansökan!

Envipcos pantmaskin Quantum som revolutioner pantmarknaden
Alla känner nog igen känslan när man äntligen tar med sig den där påsen med pantburkar till sin lokala butik för att panta, för att sedan mötas av köer och en otrevlig lukt. Det här slipper du när du pantar i Envipcos pantmaskin Quantum. Maskinen som du kan tömma hela säckar med pant i.
-Vi har ökat vår pantmottagning med hela 400 procent, säger en Köpman på ett köpcentrum i Mjällby.


Envipco finns på flera marknader världen över och lanserades i Sverige 2016. Företaget är en av de mest innovativa och aktiva på marknaden inom området returhantering och vi satsar mycket på nyutveckling av effektiva lösningar för återtagande och återvinning av dryckesförpackningar.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.