Dalarna Science Park söker affärscoach.

Dalarna Science Park söker affärscoach.

Dalarna Science Park är hela Dalarnas innovationsarena. Vi har ett nära samarbete med regionens näringsliv, akademi och samhälle.Vi driver eller medverkar inom forskning- och innovationsprojekt som gör skillnad för människor och företag i vår region.
Vi erbjuder en företagsinkubator där vi stöttar innovativa startups i Dalarna och är en plattform för samhällsutveckling med kontakter i hela världen och vi skapar förutsättningar för att Dalarnas företag ska lyckas globalt men stanna lokalt.
Vår ledstjärna är de globala målen både för den egna verksamheten och för de företag vi arbetar med. Tillsammans arbetar vi för att utveckla inte bara Dalarnas, utan Sveriges, bästa företag och vi brinner för att det vi gör ska skapa konkret nytta. Nu förstärker vi vårt team med ytterligare en affärscoach som vill vara med och bidra, kanske är det du?
För mer info om Dalarna Science Park se www.dalarnasciencepark.se

Brinner du för att stötta och utveckla ambitiösa team? Skulle du med engagemang kunna agera bollplank för startups kring allt från finansiering till produktutveckling?

Då hoppas vi att du söker det här jobbet.

Om uppdraget
Du kommer arbeta med att identifiera, attrahera och stötta innovatörer och entreprenörer. I dina möten med näringslivet har du uppdraget att undersöka och upptäcka innovationer i alla dess former, och definiera möjliga vägar framåt för dessa. Målet är att utveckla människor och företag i ett jämställt och hållbarhetsdrivet företagande. Du har ett genuint intresse för de människor och verksamheter som du möter både regionalt, nationellt och internationellt. Det är avgörande för att vi ska lyckas med vårt uppdrag som regionens innovationsaktör.

Vem är du?
Dalarna Science Park är en dynamisk verksamhet, där en strävan mot att vara bättre än igår, är en självklarhet. För att trivas hos oss behöver du tycka om ett högt tempo, med varierande uppgifter som utgår från verksamhetens uppdrag. Du vet att ordning och reda är viktigt för att utföra ett bra arbete.

Vi söker en kreativ, strategisk och framåtsträvande person som triggas av att utveckla och coacha människor. Vi tror att du har arbetat med försäljning och marknadsföring. Vi värdesätter en hög digital mognad, erfarenhet av innovationsarbete och affärsutveckling. Det är viktigt att det finns en förståelse för hur det är att vara företagare.
Du kommer att verka över hela Dalarna och det kommer därför underlätta för dig om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att jobba som affärscoach hos oss på Dala Science Park. Vi är ett härligt team som jobbar tillsammans för att nå våra uppsatta mål i att vara hela Dalarnas innovationsarena.

Sök jobbet
Denna rekrytering sker i ett samarbete med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman, 076-014 81 00.
Urval och digitala intervjuer sker löpande. Din ansökan gör du på nxtjobb.se, välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.