Byggprojektledare till Fastighets AB Hushagen

Byggprojektledare till Fastighets AB HushagenHos oss bygger du stad
Vi är inte som vanliga fastighetsbolag. Vi fattar beslut utifrån Borlänges bästa, istället för att fokusera på snabba och kortsiktiga vinster. Vi vill utveckla Borlänge som stad och kommun och därför hjälper vi företag och organisationer att hitta rätt fastigheter och lokaler och skräddarsyr så att de passar perfekt.

För att klara det behöver vi fler duktiga medarbetare, och vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du kommer att arbeta strukturerat och långsiktigt med kommersiella fastigheter, i en framåtlutad och modern organisation. Kontaktytorna är många och du blir lite av en konsult till både kollegor, hyresgäster och kunder. Vi hoppas att du gillar komplexa frågor, eftersom vi tycker om att hitta lösningar som gärna får vara enkla, men framförallt är vi öppna för att göra saker på nya sätt.

Välkommen till ett inspirerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter, där vi jobbar tillsammans, har kul och håller en bra balans mellan arbete och fritid.

Vem är du?
Vi söker dig med flera års erfarenhet från projektledning inom bygg eller fastighet. Här får du leda projekt från planering och projektering, genom produktion och fram till slutbesiktning - med fokus på ansvar för kommande generationer och aktivt arbete med hållbarhetsmål. Du har en relevant utbildning inom bygg/samhällsbyggnad eller projektledning alternativt arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet som projektledare, platschef, arbetsledare, byggledare eller fastighetsförvaltare. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift då det krävs i arbete mot beställare och leverantörer

Du har goda datorkunskaper, mycket goda kunskaper i Office-paketet och du Innehar B-körkort.

Delar av ditt uppdrag
Att arbeta hos Fastighets AB Hushagen innebär det att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Du arbetar aktivt för att säkerställa en hållbar samhällsbyggnad inom kommersiella fastigheter tillsammans med kunder, beställare och entreprenadbolag.
  • Projektledning från ax till limpa, från planering och projektering till slutbesiktning
  • En roll som innebär stor variation i typ av projekt och omfattning med möjlighet till både teknisk och personlig utveckling
  • Du kommer att arbeta med uppdrag som omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader.
  • Byggledning och byggplatsuppföljning
  • Ansvara för arbetsmiljö-, kvalitet och säkerhet i pågående projekt
Vi erbjuder dig
På Fastighets AB Hushagen strävar vi efter en hållbar arbetsmiljö med balans mellan arbete och fritid, vi vill ge dig ett inspirerande arbete, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta.

Ansökan
Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!


I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 maj 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.