Är det du som är vår nya mäklare/delägare?

Är det du som är vår nya mäklare/delägare?

Vi söker nu efter dig som vill ta ett chefsansvar och bli delägare på ett mindre mäklarkontor med nära och personlig atmosfär. Det är meriterande om du har längre erfarenhet från mäklaryrket då det kommer ställas höga krav på dig från start.
Vi söker dig som trivs att arbeta i ett högt tempo och med kollegor som brinner för att göra affärer.
Egenskaper vi värderar högt är:
  • Initiativförmåga och nytänkande
  • Höga ambitioner
  • Drivkraft och företagsamhet
  • Viljan att göra det lilla extra för dina kunder
  • Självständighet och att vara orädd i din kundkommunikation
  • Att älska att träffa mycket folk
Vårt kontor ligger med bra läge i Borlänge. Eftersom vi har funnits flera år på marknaden har vi goda samarbeten med banker och samarbetspartners, så alla förutsättningar för en lyckad karriär hos oss finns, är du redo?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Välkommen
att kontakta vår talangscout på NXTjobb Yvonne Wiberg
070-746 51 57 eller Jan Hedman 076-014 81 00 som gärna tar en fika med dig och berättar mera. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Din ansökan gör du här nedan.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 90 kontor och 400 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. HusmanHagberg har en vision om att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja.

Med ett äkta engagemang och stor passion strävar vi efter att vinna kunders hjärtan - vi är äkta, passionerade vinnare! Tillsammans har vi skapat HusmanHagberg och nu vill vi låta dig bli en del av vår fortsatta framgång.
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.