Ställningsbyggare med kompetensbevis

Ställningsbyggare med kompetensbevis

Ställningsbyggare Borlänge

Bergnäsets Ställningsmontage i Luleå (BSM) är ett serviceföretag som ingår i NCC koncernen. Vår huvudsakliga inriktning är montage av byggnadsställningar samt en del betonghåltagning med verksamhet från Kiruna till Oxelösund.

Kom och hjälp oss att växa i Borlänge!

Vi befinner oss i en expansiv region och har för avsikt att fortsätta växa vilket är anledningen till att vi behöver fler viktiga spelare till vårt lag och söker därför ett antal erfarna ställningsbyggare till vår verksamhet i Borlänge med omnejd.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har yrkesbevis som Ställningsbyggare samt gärna väderskyddsutbildning.

Som person är du självständig, engagerad och kan planera ditt arbete. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt då vi arbetar mycket med våra värderingar och därför fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningen är en provanställning med syfte att tillsvidareanställa. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Hos oss på Bergnäsets Ställningsmontage i Luleå AB erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är ett familjärt och trevligt företag med positiv anda där vi tycker det är roligt att gå till jobbet. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Hallin, 079-078 76 62 alt. Annica Lindbäck, 070-6753525

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast 6 juli 2018.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 5 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.