Processtekniker till Sektor Asfalt - Tillverkning i Gustafs

Processtekniker till Sektor Asfalt - Tillverkning i Gustafs

Plats:
Dalarna, Borlänge- Gustafs

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Processtekniker till Sektor Asfalt - Tillverkningen
NCC Asfalt Tillverkning behöver nu förstärka organisationen i Gustafs med en duktig Processtekniker.

Din roll
Som processtekniker kommer du att arbeta med produktion av asfaltmassa vid vår asfaltfabrik i Gustafs. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för styrning och övervakning av processen, ordermottagning, arbetsplanering samt avrop av råvaror. Viss provtagning ingår. Du ansvarar också för den tekniska kontrollen, dvs att nödvändiga reparationer och underhållsåtgärder blir utförda. I tjänsten ingår även inlastning av stenmaterial med hjullastare.

Dina erfarenheter
Du bör vara svets- och reparationskunnig. Arbete som gett erfarenheter om PC-baserad maskin eller processtyrning är meriterande.

Dina egenskaper
Du är en engagerad och noggrann person som trivs och kan prestera resultat tillsammans med andra, även när tempot ibland kan vara högt. Du har god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt men fungerar även bra i mindre grupper.

Ytterligare information
Datavana och B-körkort är ett krav. Förarbevis för hjullastare är meriterande.
Periodvis förekommer det en del arbete på obekväm arbetstid samt övertidsarbete så du måste vara flexibel beträffande arbetstider.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Gustafs.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är dock den 2020-11-15.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Site Manager Lars Söderström, telefon 070-320 10 44.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.