Platschef mark och väg

Platschef mark och väg

Om NCC

Vårt affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt - från design och konstruktion till produktion och service. Vi har idag en stark position i Sverige som tillsammans med Norge också är den främsta tillväxtmarknaden.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb hos oss ett kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och vi tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid - beyond construction.

Om den spännande tjänsten

Som platschef hos oss på NCC i Dalarna ansvarar du för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att du är ytterst ansvarig för personal och arbetsmiljö samt för projektplanering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi.

I ditt team har du tillgång till många kompetenta kollegor i olika funktioner. Allt för att du ska kunna göra ditt jobb så bra som möjligt men också för att vi ska kunna underlätta för varandra och göra alla våra kunder nöjda i samarbetet med oss.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du behöver några års erfarenhet som arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller motsvarande inom mark och väg. Kalkylkunskap är meriterande.

Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap ser vi som en självklarhet. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Körkort är ett krav.

Dina egenskaper

Vi är väldigt intresserade av dina personliga egenskaper. Du har en förmåga att skapa och utveckla relationer både med kunder och medarbetare. Dina ledaregenskaper bidrar till ett engagerat team som jobbar mot samma mål. Du drivs av att skapa resultat tillsammans med andra. Vidare är du ansvarstagande och trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt för att nå uppsatta mål. Vi tror att du är en affärsmässig och engagerad person som vill arbeta i ett företag med öppenhet, ständig utveckling och hög servicenivå. Din planeringsförmåga underlättar och förenklar din vardag men bidrar också till goda förutsättningar för dina medarbetare att göra ett riktigt bra jobb.

Vi erbjuder dig

En plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Hos oss har våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i många spännande arbetsmiljöer. Vi bryr oss om dig och vill att du ska ha det bra hos oss på dagarna men också ha det bra på din fritid. Vi på NCC strävar efter ett långt och hållbart arbetsliv och har ett gediget förmånspaket till dig som medarbetare.

På NCC är det du som påverkar din utveckling. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

I den här rekryteringen samarbetar vi med HR Dalarna.
Ansök till oss via länken:

https://hrdalarna.se/ledig-tjanst/platschef-mark-vag-till-ncc/

- du söker den här spännande tjänsten på ett enkelt och snabbt sätt. Sista ansökningsdag är 1 juli 2018.

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är ni varmt välkomna att kontakta:
Per Männikkö 070-592 90 80
Johan Bergvik 070-652 90 80
kontakt@hrdalarna.se
Mer info
Område Borlänge
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.