Chaufför med C-körkort till flytt/montering

Chaufför med C-körkort till flytt/montering

Huvudansvar & uppdrag

Som chaufför hos Montrab har du ett varierande uppdrag där du hjälper kunden i vardag och förändring. Du är serviceinriktad, vill alltid göra ett bra jobb och gillar att arbeta fysiskt.

Chauffören är den yttersta länken mot kunden. Det är här helt avgörande att chauffören är införstådd i företagets rutiner och processer, gällande flytt, montering och arbetsmiljö.

Chauffören ansvarar för att fordonen hålls i mycket gott skick och att lasten stuvas på ett trafiksäkert sätt. För att lastningen skall kunna ske på ett säkert vis kontrollerar chauffören alltid uppdragen tillsammans med kunden för att sedermera kunna ge instruktioner till expressarbetaren.

Rollbeskrivning

Chauffören är den person som är ytterst ansvarig för att uppdraget sker på ett säkert vis.

Det är därför chaufförens roll att leda medarbetarna på plats så att uppdragen kan ske med en bra arbetsmiljö och stor kundnöjdhet.

Vidare ska chauffören varje dag jobba efter Montrabs ledstjärna i allt hen gör på Montrab, vilket innebär att sträva efter att hjälpa kunden i vardag och förändring. All personal arbetar utifrån våra tre värdeord - Flexibilitet, Trygghet och Långsiktighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson för denna tjänst är Tanja Friberg
Löpande rekrytering med omgående anställning
tanja@montrab.se
Mer info
Kontaktperson Tanja Friberg
Telefon 0103300013
Email Mejla Tanja Friberg
Område Borlänge
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.montrab.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (50 dagar kvar)