Ställningsbyggare med erfarenhet av MEK

Ställningsbyggare med erfarenhet av MEK

Är du en duktig ställningsbyggare med ett intresse för mekanik och söker ett varierande arbete?

Vi söker dig som har erfarenhet av att bygga avancerade hängställningar, har en mekanisk bakgrund och ett brinnande intresse för att arbeta praktiskt och noggrant.
Det krävs att du har lätt att förstå teknik, du är fysiskt stark och räds inte av att ta i det lilla extra när det behövs. Vidare är du en glad och positiv person som har det lätt att arbeta i grupp.
Du ska tillsammans med dina medarbetare driva montagearbeten ute hos kund på vattenkraftverken. I arbetet ingår mekanisk installation av tyngre detaljer som hydraulcylindrar och hydraulaggregat. Detta kan innebära tung lyft och hantering över höga höjder vilket gör att vi söker någon som har ett bra säkerhetstänk.

Då största delen av våra montage sker ute på kraftverken söker Mobin personal som är villig att resa och arbeta på annan ort. Arbetet omfattar ca 80% ute på kraftverken och 20% verkstadsarbete. Arbetet utgår från verkstaden i Kvarnsveden, Borlänge.
Gå gärna in på vår hemsida och kolla på filmen som finns där. Det är en bra beskrivning om hur och vad vi arbetar med. www.mobin.se

Meriterande:
Allmän ställningsutbildning, Ställningsutbildning särskild utbildning (över 9 meter), MEK- erfarenhet, Tunga lyft.

Övrigt meriterande:
C-kort, Heta arbeten, Vatten ESA, Ritningsläsning, Svetskunskaper, Hjullastarkort, Krankort,
Truckkort, Svarvning, Hydraulik, Elkunskap.
B-körkort är ett krav.

Arbetstider:
Verkstad: Mån-Fre, ledig lör-sön
Arbete 20-75 mil från Borlänge: Arbete 7 dagar, ledig 7 dagar
Arbete 75 mil+ från Borlänge: Arbete 10 dagar, ledig 11 dagar

Arbetstid/omfattning:
Provanställning i 8 månader som sedan övergår till tillsvidareanställning.
All rekrytering sker löpande och vill därför ha din ansökan snarast.
Mer info
Email Mejla Mobin Hydraulic AB
Område Borlänge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://mobin.se/
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobin Hydraulic AB är ett expanderande företag beläget i Kvarnsveden, Borlänge. Vi är specialiserade på hydraulsystem för att öppna och stänga dammluckor. Vi tar ett helhetsansvar från konstruktion till installation för att sedan drifta när projekten är klara ute på vattenkraftverken. I dagslägen är vi 11 anställda.

Mobin Hydraulic AB vill ständigt utvecklas och föra tekniken frammåt. Vi har under de senaste årtiondet specialiserat oss på vattenhyraulik. Då vattenkraftverken står i en miljö där olja och oljespill helst undviks, är vattenhydraulik perfekt.
Gå gärna in på vår hemsida och kolla på filmen som finns där. Det är en bra beskrivning om hur och vad vi arbetar med. www.mobin.se