Projektledare & Konstruktör

Projektledare & Konstruktör

Du skall i huvudsak arbeta som projektledare och konstruktör för installation av industriella applikationer för att stänga och öppna dammluckor i vattenkraftverk. Du skall driva, leda och samordna projekten. Tjänsten utgår från vårt kontor i Borlänge och kräver närvaro på arbetsplatserna vilket innebär resor i tjänsten.

Arbetet innebär även att du ska göra hydrauliskaberäkningar och konstruktioner av de industriella applikationer som ska installeras i vattenkraftverken. Du kommer att utveckla, och dokumentera hydraulsystemet. Dokumenteringen består bland annat av att upprätta hydraulscheman och komponentlistor till vår organisation. Du ansvarar för produktutveckling med avseende på hydraulik och ska på ett bra sätt kunna hitta bättre och effektivare lösningar.

När hydraulcylindrar och hydraulaggregat är färdigkonstruerade ska du tillsammans med dina medarbetare driva montagearbetet ute hos kund där hydraulisk och mekaninsk installation ingår, bla tunga lyft.

Rollen ställer krav på god samarbetsförmåga samt hög flexibilitet och ansvarskänsla.

B-körkort ett krav.

Meriterande:
Certifieringar typ konstruktion, Elkunskap, Grundutbildning hydraulik steg 1 & 2

Arbetstid/omfattning: Tillsvidareanställning
Mer info
Kontaktperson Hampus Arnesson
Email Mejla Hampus Arnesson
Område Borlänge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://mobin.se
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Mobin Hydraulic AB

Mobin Hydraulic AB är ett expanderande företag beläget i Kvarnsveden, Borlänge. Vi är specialiserade på hydraulsystem för att öppna och stänga dammluckor. Vi tar ett helhetsansvar från konstruktion till installation och drifttagning på plats i kraftverken.
I dagsläget är vi 10 anställda.

Mobin Hydraulic AB vill ständigt utvecklas och föra tekniken framåt. Vi har under senaste åren specialiserat oss på vattenhydraulik. Då kraftverken står i en miljö där olja och oljespill helst undviks, är vattenhydraulik perfekt.

Gå gärna in på vår hemsida och kolla på filmen som finns där. Det är en bra beskrivning om hur och vad vi arbetar med.